miércoles, 8 de junio de 2011

Noticia d'El Punt, 08 de Juny de 2011

CiU reté Urbanisme i delega Hisenda i Promoció Econòmica


Jordi Mir (CiU) , serà el nou alcalde de Cabrera.
El nou govern de Cabrera de Mar es va perfilant. Després de l'anunci del pacte de govern entre CiU, ERC i els independents AI-CM (els veïns del Pla de l'Avellà), ara ja s'està posant fil a l'agulla amb el repartiment de les regidories. Per part de CiU, Jordi Mir assumirà l'alcaldia i Governació i Esports, mentre que Serveis a les Persones, Sanitat i Joventut aniran a parar a la número 2 de la llista convergent, Neus Sola. La federació, a més, aconsegueix retenir Urbanisme i Sostenibilitat, que juntament amb Medi Ambient recauran en Núria Pera.
Per la seva banda, el nou home fort d'ERC a l'Ajuntament, Joan Buxade, assumirà Hisenda i Serveis Interns, mentre que l'altra regidora republicana, Joana Orfila, durà Ensenyament, Cultura, Patrimoni i Festes.
Per últim, els dos regidors independents d'AI-CM també ostentaran carteres. Els seu candidat, Antoni Abel, dirigirà Obres Públiques i Serveis, mentre que José Ramón Villaverde assumirà Promoció Econòmica. El futur alcalde, Jordi Mir (CiU), va explicar que té intenció de potenciar Promoció Econòmica i s'hi inclouran les àrees de Comerç, Turisme i la Fira Romana. Mir va voler precisar que “ hi pot haver petites modificacions”, però es va mostrar satisfet pel repartiment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario