miércoles, 8 de junio de 2011

AI-CM ès un partit de Cabrera de Mar

En els mitjans de comunicació comencen a aparèixer notícies sobre AI-CM, en les quals se'ns denomina "Independents del Plà", o "dels veïns del Plà de l'Avellà".
Des d'aquí volem aclarir el nostre origen i objectius per evitar definicions que no ens corresponen i sobretot, perquè en el Municipi de Cabrera de Mar, tots tinguin clar l'impuls que ens anima.
a) És cert que el Grup original i llavor d'AI-CM va néixer en El Plà, però tan aviat la idea va poder ser explicada, es van unir immediatament veïns de la Franja Costanera, Costamar i Bonamar i resta dels Senies. En l'actualitat, comptem amb afiliats de tots els nuclis del Municipi sense excepció.
b) El Programa Electoral que AI-CM va desenvolupar i va explicar repetidament en tot el poble s'orienta a tot el Municipi sense distinció de zones geogràfiques, ja que l'objectiu és fer créixer al poble sencer, convertir-ho en un model modern i envejat on tots disposem de la millor qualitat de vida possible.
c) Ara que AI-CM comptarà amb dos Regidors a l'Ajuntament, renovem el nostre esperit de treballar en equip amb els restants membres de l'Equip de Govern en favor del Municipi complet i de totes les seves àrees, siguin aquestes de població, comercials, industrials, agrícoles o de serveis, sense distinció.
d) Sol·licitem a tots, per tant, s'evitin frases tals com "el Partit del Plà" o similars per inexactes, equívoques i segregadores, avançant que demanarem rectificació en tots els casos en els quals es pretengui identificar al nostre Partit amb una part específica del poble.
Esperem que aquest aclariment sigui suficient per entendre que AI-CM és un partit independent de Cabrera de Mar que pretén aplicar UN NOU ESTIL a l'Ajuntament del nostre benvolgut poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario