domingo, 19 de junio de 2011

Discurs del nostre Cap de Llista durant la presa de possessió del nou Ajuntament

Abans de res vull fer extensiu el meu agraïment als que varen creure en l'ideari d’Alternativa Independent Cabrera de Mar,  el comitè executiu, els companys i companyes de llista, els afiliats i afiliades, els simpatitzants i molt especialment al nostre president el Jesús Saez, així com a tots  cabrerençs i cabrerenques que ens varen fer confiança el proppassat 22 de maig.

Gracies a tots pel vostre estímul i ajuda.           

Avui per mi, és un privilegi pogué confirmar que estem davant d’un canvi. Hi haurà un nou govern, un nou programa i un nou estil.

Les paraules Equip de Govern a partir d’avui, tindran el seu significat literal. S’ha format un equip que  treballarà sobre la base d’un compromís ètic,  animat per l’únic impuls de servir al poble i assolir els objectius que s’ha fixat, basant-se en el diàleg, el consens, el treball i la participació ciutadana.

Cal com va dir Barak Obama fa uns mesos,  el que subsaeix s’anomena CANVI.
El canvi que proposa aquest nou equip de govern, desitja acaba amb la creixent divisió entre els diferents nuclis de població del nostre poble. Aquest canvi ens parla d’un únic poble que vol avançar unit, per superar el greu moment de crisis que ens ha tocat viure i a la vegada ens transmet un missatge d’esperança.

Ara be, per  assolir els objectius, calia un govern d'ampla majoria, amb regidors i regidores compromesos i de tots els indrets del poble.

Amb l’equip de govern format per  CiU, ERC i AICM  amb l’alcalde Jordi Mir al cap davant, i una oposició constructiva i responsable, de ben segur assolirem el que tots volem, un poble unit, prosper i capdavanter.

Com va dir Aristoteles “L'Esperança és el somni de l’home despert”
La gent d’AICM representada en aquest govern pel Jose Ramón Villaverde i jo mateix  estem convençuts que amb l’ajut de tots els cabrerencs i cabrerenques. L'esperança ben aviat, esdevindrà una realitat.

Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario