domingo, 8 de mayo de 2011

Entrevistes per a tots?

El Consorci Digital Mataró-Maresme és constitueix el 12 de desembre de 2006 per a la gestió del canal públic de televisió digital terrestre local (TDTL) de la demarcació de Mataró (Tl06B, programa núm. 1 del canal múltiple 24) amb naturalesa de servei públic, sent el seu emissor principal la cadena M1TV.
Integren el consorci 13 municipis de la comarca del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme, els percentatges de participació depenen del nombre d'habitants de cada municipi. Un dels seus membres és el nostre Municipi de Cabrera de Mar.
Recentment, M1TV ha ofert entrevistes de 15 minuts als Candidats dels diferents Partits que pertenencen als pobles que integren el Consorci. Llàstima que només ho han fet als Candidats que van tenir representació en les Eleccions del 2007, discriminant clarament als restants. D'aquesta forma AI-CM, Alternativa Independent Cabrera de Mar, en ser una formació nova, ha quedat injustament exclosa.
Com a justificació, M1TV invoca els Articles de la Llei Orgànica on es parla de la distribució del temps de propaganda electoral en els mitjans de titularitat pública en funció dels resultats de les anteriors eleccions.
Sense voler entrar a discutir una Llei clarament discriminatòria amb els nous Partits Polítics i amb aquells que no van aconseguir representació, creiem sincerament que una entrevista no pot qualificar-se de propaganda electoral, per la qual cosa M1TV hagués d'haver donat igual opció al nostre Grup.
Un flac favor que M1TV fa als seus televidents, seleccionant al seu gust les formacions a les quals presenta i ignorant a la resta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario