sábado, 7 de mayo de 2011

El luxe està renyit amb la veritat

CiU posa aquests dies a l'abast dels ciutadans de Cabrera una revista de luxe (paper couché, fotografies a tot color, composició professional, etc) demostrant que és un Partit on hi ha recursos més que suficients.
Llàstima que el seu contingut sigui un insult a la intel·ligència dels habitants de Cabrera que hem hagut de sofrir el seu despòtic mandat durant aquests últims quatre anys.
Per a mostra, les següents frases:
-Hem millorat el TRACTE al ciutadá.
-Hem procurat la millor COHESIÓ entre els nuclis urbans.
-Aprobació del POUM seguint els criteris de participació ciutadana.
-Projecte d'enllumenat de la platja.
-Projecte de soterrament de la Rambla dels Vinyals.
-Feina ben feta: el carril bici del Plà de l 'Avellà.
-Feina ben feta: un acte de la Festa Major al Plà de l'Avellà.
-Projecte d'Hotel d'entitats a Cal Conde.
-Sabrem liderar, no manar...
La realitat és que han maltractat als veïns, no escoltant la seva opinió quan era contrària als seus interessos, ocultant informació a tots fins a l'últim minut, i per a exemple, el POUM i els seus Convenis.
La realitat és que no han permès la participació ciutadana, limitant-se a complir la llei i reduint al mínim la possibilitat de resposta dels veïns, fins a l'extrem que propietaris de terrenys s'han assabentat en l'últim moment, l'oposició ha conegut el POUM sense temps per reaccionar, ni tan sols s'han contestat al·legacions en la forma deguda. Un menyspreu absolut a la població.
Projectes d'enllumenat de la platja, de soterrament de la Riera dels Vinyals...per què no els han dut a terme abans? Els prometen ara després de quatre anys d'oblit i ofenses de tot tipus a la població del Litoral?
Diuen feina ben feta al nyap de carril bici del Plà, una fortuna malgastada en contra de tots els veïns? Criden feina ben feta a enviar al Plà durant la Festa Major a un conjunt de sorolls insuportables que no van voler tenir en el centre del poble?
Hotel d'Entitats a Cal Conde. Passaran Can Bartomeu a Cal Conde, pagarem una fortuna més i...què farem amb Can Bartomeu? Tenim Entitats per ocupar ambdós edificis? Pot permetre's aquests luxes un poble de 4500 habitants?
Com afrontaran les demandes judicials que té obertes l'Ajuntament (mes alguna que pot arribar)?
La revista de luxe de CiU és en realitat un pamflet publicitari plè de falses promeses electorals. Per sort, els intel·ligents ciutadans de Cabrera de Mar tenen bona memòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario