miércoles, 11 de mayo de 2011

Ampliació del Port de Mataró

En plena campanya electoral, l'Alcalde de Mataró ha fet declaracions sobre el futur del Port de Mataró. Segons reflecteix El Punt (edició Maresme, del 9 de maig passat), pretén convertir el Front Maritim en un nou motor econòmic per a la ciutat, començant per una possible ampliació de fins a 400 nous amarris en el Port.
A preguntes sobre la pèrdua de sorra de les platges per les llevantades, respon que fa temps que reclama una política conjunta de tots els municipis afectats per evitar que cadascú “faci la seva guerra”. “I les solucions que les determinin els tècnics”, acaba rematant el Sr. Alcalde.
Potser calgui preguntar al Sr. Alcalde per què cada Municipi -per exemple, Cabrera de Mar- fa la seva guerra.
Així podríem contestar que el nostre Municipi porta vint anys reclamant la solució a aquest gravíssim problema ecològic i social, el responsable únic  i absolut del qual és el Port de Mataró i subsidiàriament la Generalitat de Catalunya i Medi Ambient, que van contravenir la màxima de "contaminador, pagador" i van fer oidos sords a les queixes dels Municipis veïns.
Així podríem dir que la solució no arriba perquè el PSC de Mataró i altres Municipis on regnaven ells no volien enfrontaments amb el Tripartit obertament.
Així podríem comentar al Sr. Alcalde que no sembla molt prometedor que primer digui que va a fer alguna cosa perquè "les solucionin les determinin els tècnics", ja que si són els mateixos que van fer el primer port, podem possar-nos a tremolar.
Clar que cal aclarir que l'Ajuntament de Mataró MAI va a prendre decisions contra el Port, perquè el problema ho tenen UNS ALTRES, i sobretot, perquè l'Ajuntament FORMA PART del Consell del Port.
Molt malament, Sr. Alcalde, però que molt malament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario