domingo, 13 de noviembre de 2011

Ple del mes de Novembre

Dijous passat dia 10 de Novembre es va celebrar el Ple Ordinari de l'Ajuntament, on la part més interessant del mateix va correspondre a la sessió informativa de diversos Regidors.

Per part de la Regidora d'Urbanisme Sra. Nuria Pera es va informar del proper retorn del POUM, juntament amb la llista de rectificacions que serà necessari efectuar per disposar d'un "text refós", abans de la seva posterior entrada a Ple Municipal. Queda per tant molt treball dels Tècnics Municipals abans del text i contingut definitius.

També el Regidor d'Obres i Serveis, Sr. Antoni Abel, d'AI-CM, va comentar les últimes decisions preses en matèria d'estalvis. La Jardineria del poble es redueix a mínims durant els tres propers mesos, mantenint només la neteja. També el consum d'energia es reduirà mitjançant l'apagat de fanals, en determinades àrees del Municipi on tal acció no repercuteixi en la seguretat.

A causa de la delicada situació dels comptes públics, aquests plans d'estalvi s'uniran a uns altres ja acordats i és previsible que en un futur s'adoptin uns altres similars amb l'objectiu de reduir les despeses corrents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario