domingo, 6 de noviembre de 2011

Fira Ibero-romana per a l'any 2013

La Fira Ibero-romana de Cabrera de Mar no tindrà continuïtat en el proper 2012, però reapareixerà, totalment renovada, l'any 2013.
Així ho ha decidit l'actual Equip de Govern Municipal, després d'estudiar l'informe que el Regidor de Promoció Econòmica i número 2 en la llista d'AI-CM en les passades Eleccions, Sr. Villaverde, ha elaborat entorn del citat esdeveniment.
L'anàlisi de Màrqueting sobre la Fira inclou una valoració dels aspectes més positius de la mateixa, els seus punts febles, les oportunitats futures i les possibles amenaces, vistes des de diferents òptiques: social, econòmica, promocional, comercial, etc.
L'anàlisi llança resultats negatius en totes les àrees excepte la social, on la identificació dels habitants del poble amb la Fira és l'aspecte positiu més valorat. La valoració econòmica negativa i la seva escassa rellevància en el Maresme són aspectes que també s'han tingut en compte a l'hora de prendre una decisió objectiva.
L'anàlisi de la Regidoría de Promoció Econòmica acaba amb la proposta de passar la Fira d'anual a biennal, i de local a comarcal o regional. Així doncs, el nou format substituiria a l'actual que apareix com esgotat i mancat de projecció futura.
Després de l'oportuna comunicació a l'oposició i a les Entitats participants, la decisió s'ha fet pública a través de la Ràdio Municipal, on el Sr. Villaverde apunta la necessitat de fer participar al Consell Comarcal del Maresme i a la Diputació de Barcelona en el disseny i desenvolupament de la futura Fira, com a ens externs experts en la matèria. Insisteix també en la necessitat de dotar a la Fira de més espais de diferents temàtiques com a complement a un nucli central cultural (la societat ibero-romana), la conveniència que altres pobles del Maresme participin activament i l'exigència d'una àmplia difusió i promoció de la Fira que assegurin el seu atractiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario