domingo, 2 de octubre de 2011

Desitjos contra realitat

Durant la campanya electoral, tots els candidats hem formulat un programa de govern que pretenem complir si arribem a l'Ajuntament. Ara com ara, la realitat s'imposa quan la crisi ensenya els seus nombres i ens diu que el pressupost de l'Ajuntament és més baix que el d'anys precedents (molt més baix si ho comparem amb el 2007) i hem de fer esforços per mantenir els serveis actuals, la qual cosa suposa posposar moltes de les coses noves que desitgem i vam prometre.

Per descomptat, aquest Equip de Govern té prioritats, i les primeres són l'Ensenyament i els Serveis Socials, que ens proposem mantenir costi el que costi. Per això estem revisant acuradament les restants despeses per aplicar mesures de control i per trobar fórmules innovadores que ens permetin gestionar millor les dificultats econòmiques.
Han transcorregut 100 dies des que entrem al Govern i ja hem après que les prioritats són l'estalvi i la recerca de solucions alternatives viables i de rendiment econòmic.

Estem treballant en camps importants per al poble com són la platja, l'aparcament en la mateixa, el seu ordenament futur i la possibilitat d'un passeig marítim. Encara estem donant els primers passos en temes de Promoció Econòmica, però ja hem consolidat el Servei Local d’Ocupació i el Club de Feina que estan duent a terme una labor excel·lent.

La neteja i el manteniment de carrers, jardins i places ocupa també les nostres preferències, i s'estan duent a terme actuacions de tot tipus. A propòsit d'aquest últim punt i sabent que no podrem, de moment, augmentar la vigilància per allunyar als incívicos (repartidors d'excrements canins, pinta parets, amants del botelló i del soroll nocturn, turistes del tot-val a la platja, etc), recomanem avisar a la policia en el moment en què vegem una transgressió de l'ordre ciutadà, un acte contra la neteja dels nostres carrers o un abús del tipus que sigui.
Al cap i a la fi, també els ciutadans tenim obligacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario