lunes, 19 de septiembre de 2011

L'Ajuntament s'apropa als ciutadans.

És voluntat de l'actual Equip de Govern de l'Ajuntament de Cabrera de Mar l'estar en contacte proper amb els ciutadans, als quals s'ha d'informar i dels quals s'han de rebre comentaris, suggeriments i si cal, també queixes.
Per això, l'Alcaldia ha organitzat reunions setmanals amb veïns, de manera que al final dels quatre anys de Govern, tots els ciutadans del poble hagin tingut l'ocasió de parlar almenys una vegada amb els seus Representants a l'Ajuntament.
Les reunions tenen lloc cada dimecres a les 19:00 h. i a elles acudeixen 9-11 persones seleccionades per torn, mentre que per part de l'equip de Govern atenen l'Alcalde i un Regidor, aquest últim també per torn entre els sis electes.
Animem des d'aquí a tots al fet que acudeixin quan rebin la corresponent invitació. Es tracta d'un diàleg obert i franc per ambdues parts i que permet conèixer d'a prop les inquietuds i desitjos de tots els cabrerencs.
Fins avui, quatre habitatges del Plà han estat ja convidades, però encara ningú s'ha decidit a pujar...

Si algun veí té interès a assistir a una d'aquestes reunions setmanals, però no ha rebut encara la invitació, pot dirigir-se a qualsevol dels nostres Regidors, Srs. Abel i Villaverde, els quals gestionaran la seva participació en el dimecres següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario