lunes, 12 de septiembre de 2011

Els mals hàbits d'alguns amos de gossos.

Alguns propietaris de gossos consideren el Municipi com un espai obert sense control on els seus gossos poden comportar-se com si estiguessin en el camp.
Absolutament mancats de civisme i respecte pels altres ciutadans i veïns, es permeten entrar en parcs i jardins on està expressament prohibit l'accés a animals, perquè els seus gossos puguin jugar i fer les seves necessitats on sigui, ignorant olímpicament que l'endemà aquests mateixos espais estaran ocupats per petits i majors.
Més encara, en molts casos les deposicions dels cans no són recollides, en una postura de menyspreu irracional que els qualifica per si mateixos.
A l'Ajuntament, els Regidors reben periòdicament queixes per tals fets, moltes d'elles repetitives. Són persones que coneixen a els qui així actuen però no s'atreveixen a denunciar-los públicament perquè són veïns, o per por de l'enfrontament i les amenaces que alguns amos de gossos llancen quan se les crida l'atenció.
Per això, el Ajuntament ha començat la vigilància a la Zona del Plà de l'Avellà. Tot propietari de gos que es trobi en un parc o jardí serà immediatament denunciat, ja que no pot deure's a ignorància o desconeixement, doncs els cartells de prohibició estan a la vista de tots. D'altra banda, els qui actuen d'aquesta forma són gairebé sempre els mateixos, veïns que saben perfectament el que estan fent.
D'altra banda, el Regidor d'Obres i Serveis està ja buscant emplaçaments idonis per instal·lar alguna zona de pipi-cna i esbarjo per als gossos, de forma tal que tots els propietaris d'animals de companyia puguin acudir a aquests llocs on el gos faci les seves necessitats i pugui desfogar-se en una zona autoritzada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario