viernes, 16 de marzo de 2012

La platja es mou!

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Cabrera està decidit a canviar a poc a poc la platja i convertir-la en un lloc més agradable per a tots.
Per començar, aquest estiu els surfistes disposaran d'un àrea específica, assenyalada i delimitada amb boies, fora de la qual no podran practicar aquest esport. D'aquesta forma no envairan la resta de la platja, evitant molèsties als restants banyistes i incrementant la seguretat general.
Així mateix, es licitaran gandules i parasols en àrees properes a les guinguetes, la qual cosa sens dubte serà un servei més que els visitants agrairan, i que contribuirà a una menor massificació d'algunes zones.
D'altra banda, els Serveis Tècnics de l'Ajuntament han començat estudis de possibles aparcaments alternatius a la platja, i amb accés des de la carretera N-2, en col·laboració amb Renfe i Medi Ambient. Sens dubte, una bona notícia per els qui desitgem una platja sense vehicles, encara que sembla clar que des dels estudis a la realització pràctica, passaran molts mesos. En qualsevol cas, aquests projectes apunten en la direcció desitjada
per AI-CM i anunciada al seu programa.
Com a avanç, aquest estiu la platja disposarà ja d'enllumenat public de fanals entre la Riera dels Vinyals i el Club Nàutic, i entre aquest i Costamar estarà compost de balises que il·luminaran la senda per als vianants.

Una novetat destacable és que existirà un passeig exclusiu de vianants a tot el llarg de la platja entre tots dos Clubs Nàutics, lliure de vehicles. Per a això, l'actual estacada unida per un cordatge es retirarà tres-quatre metres del seu emplaçament actual en sentit muntanya.
Totes aquestes mesures contribuiran a una millora de la qualitat de la nostra platja,necessitada sens dubte d'una voluntat municipal a favor seu, com ara es comença a demostrar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario