domingo, 25 de marzo de 2012

Primer Butlletí d'AI-CM

El nou Butlletí d'AI-CM, el nom del qual és Trébol, acaba de ser editat i s'està repartint aquests dies pels domicilis del Municipi.
Trébol respon a la necessitat d'informar periòdicament als nostres veïns i conciutadans sobre les novetats que es produeixen, i molt especialment les que tenen relació amb el Programa de Govern exposat abans de les eleccions de Maig 2011.
Mereix especial atenció l'article dedicat a la resolució d'Urbanisme sobre el Pla d'Ordenació Urbanìstica Municipal (POUM), per l'aprovació que suposa als punts de vista mantinguts pel nostre Grup.
No deixeu de llegir Trébol, comentar els diferents temes i fer-nos arribar els vostres punts de vista, ens ajudaran en la presa de decisions dels nostres dos Regidors en l'equip de govern.

1 comentario:

  1. Ciutada de Cabrera desencantat per el vostre partit2 de septiembre de 2012, 8:12

    TROBO INJUST, EGOISTA I DESHONORABLE EL PARTIT QUE PROPOSEU.
    SEGUINT EL VOSTRE CRITERI HAURÉ DE CREAR UN PARTIT POLITIC PEL MEU BARRI. CABRERA DE MAR ÉS UN POBLE UNIT PEL NUCLI URBÀ, PER SANTA ELENA D'AGELL I PER EL PLÀ DE L'AVELLÀ. NO ES JUST QUE ES MONTI UN PARTIT POLÍTIC DEL BARRI DEL PLÀ, DISFRESSANT-LO DE "ALTERNATIVA INDEPENDENT DE CABRERA DE MAR".
    TENIU FESTA MAJOR PROPIA, EXPROPIEU AL NUCLI URBÀ DE GRANS ESDEVENIMENTS QUE EN UN PASSAT FOREN DE GRAN RESSÒ. O UNA FESTA, O L'ALTRE.

    REPLANTAGEU EL VOSTRE PARTIT I DIGUEU PUBLICAMENT EL QUE VOLEU I PEL QUE US REGIU: PEL VOSTRE VEINAT I NO PEL POBLE!!

    PD: SÓC UN CIUTADÀ DE CABRERA DE MAR MOLT DECEBUT PELS VOSTRES ACTES. EM DECLARO INDIGNAT AMB EL VOSTRE COMPORTAMENT I LA VOSTRA ZERO, I SI MES NO, NEGATIVA APORTACIÓ AL NOU EQUIP REGIDOR DE CABRERA DE MAR.

    ResponderEliminar