martes, 5 de julio de 2011

L'entrevista

El passat dia 2 de Julio, el nostre Cap de Llista Sr. Abel va ser entrevistat pel periodista Albert Calls dins del programa "L'Entrevista" de Radio Cabrera.
Recomanem a tots escoltar el programa, que pot descarregar-se des de la pàgina de Audiovisuals Cabrera, en aquest enllaç: Radio Cabrera

Pel seu interès destaquem els següents aspectes:
En primer lloc, Antoni Abel contesta, per al·lusions fetes en programes anteriors, al Cap de Llista de GxC, puntualitzant diverses afirmacions errònies o poc veraces, i relata les negociacions per a la formació de Govern ressaltant l'escassa voluntat negociadora d'aquest partit.
A assenyalar també les reiterades vegades en les quals el Sr. Joan Vilà es refereix al nostre grup AI-CM amb noms equivocats i inexistents, titulant-nos de "gent del Plà", "veïns del Plà" o "plataforma del Plà". La nostra vocació de servir a tots els habitants de Cabrera ens impedeix caure en la provocació que suposa la seva forma d'expressar-se.
Seguidament, el Sr. Abel dóna detalls de com es van aconseguir les negociacions, que es van basar en la postura ferma de la coalició de trobar consens per als tres programes i a la ferma voluntat de eliminar enfrontaments passats.
L'entrevista continua repassant alguns objectius importants del pacte i la necessitat de superar diferències, recolzant la voluntat de tot l'equip de Govern de servir al poble que ens ha triat i de fer-ho amb el millor desig de millorar el Municipi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario