domingo, 10 de julio de 2011

L'Ajuntament programa reunions amb els veïns

Noticia del AVUI, 08/07/2011. Redacció.
Amb l'objectiu d'apropar “veritablement” la política municipal als veïns, cada setmana l'alcalde i un regidor de l'equip de govern –CiU, ERC i AI-CM– mantindran una reunió amb un grup de veïns del poble. Les reunions, que es van iniciar el passat 6 de juliol, es portaran a terme al llarg dels quatre anys de la legislatura i amb aquestes es pretén possibilitar l'intercanvi d'informació entre l'Ajuntament i els ciutadans. Cada setmana l'Ajuntament convidarà nou famílies de nou sectors diferents del municipi, i l'objectiu és que al cap dels quatre anys tots els veïns de Cabrera de Mar hagin tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà l'actualitat municipal i hagin pogut plantejar i discutir directament els seus suggeriments, queixes o propostes per millorar el poble.
En aquest sentit, l'alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir (CiU), va recordar que aquest va ser un dels compromisos que ell mateix va adoptar no només durant la passada campanya electoral, sinó també durant el ple d'investidura que va servir per proclamar-lo com a alcalde. “Volem complir aquesta promesa amb la voluntat que el nostre sigui un equip de govern totalment obert a tota la ciutadania”, va reafirmar el nou alcalde de Cabrera de Mar.

Aquest objectiu estava en el programa de Govern d'AI-CM, i volem complementar-ho amb reunions periòdiques (per exemple una vegada a l'any) en les quals repassem el fet en el període anterior i les actuacions previstes per als propers mesos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario