lunes, 18 de abril de 2011

Gran èxit de la Presentació de la Candidatura.



Diumenge passat va tenir lloc la primera presentació de la Candidatura d'AI - CM i del seu Cap de Llista, en el Centre Civic del Plà de l'Avellà, que es va omplir totalment i fins i tot algunes persones van haver de romandre dempeus.
Després de la benvinguda, el President d'AI-CM, Sr. D. Jesús Sáez es va dirigir als presents per explicar els motius pels quals va accedir al càrrec, i va presentar als Candidats 2 a 5. La Candidata nº 4, Sra. Yesenia Sánchez va presentar l'ideari de la Formació de manera intercalada amb les al·locucions principals.
El candidat nº 2, Sr. Villaverde va desenvolupar la gènesi i motivacions del grup inicial del que va néixer AI-CM, recalcant la independència i confiança en el futur del Municipi.
Finalment, El Cap de Llista va ser presentat pel sr. Sáez i va explicar la integració que AI-CM desitja com un somni, amb al·lusions al famós discurs de Martin Luther King, sent molt aplaudit.
Després de l'acte, els assistents van prendre un aperitiu.

1 comentario:

  1. Al igual que he hecho con las demas candidaturas asití a esta presentación y debo reconocer que quede sorprendido gratamente pues fué distinto en su contenido y en la forma a lo que hasta ahora he visto y oido. Por ahora si no cambian en los días de la campaña, tendrán mi opinión favorable.

    ResponderEliminar