viernes, 25 de marzo de 2011

FULL DE RUTA DEL NOSTRE GRUP

El Nostre Full de Ruta inclou una A-G-E-N-D-A que descriu un estil nou de fer coses:

A de ACTUACIÓ…preferent en el desenvolupament dels diversos nuclis de població, repartint equitativament la despesa en funció de paràmetres objectius. Protecció de l'àrea agrícola i equilibri amb la industrial. Revisió del POUM amb Urbanisme per assegurar un creixement sostenible del municipi sobre eixos de comunicació sòlids i de futur.
G de GESTIÓ…social pro-activa amb el millor aprofitament d'equipaments. Extensió de les àrees de Festes, Joventut, Esports, Biblioteca, etc a altres nuclis de població. Labor d'integració entre els diferents nuclis poblacionals.
E de ESTALVI…mitjançant Control de la despesa, de la inversió i del finançament per obtenir el màxim rendiment sense endeutament excessiu. Increment de la productivitat en la gestió interna i en les Entitats col·laboradores, eliminació de qualsevol despesa que no representi un benefici potencial per al poble i adequació a les necessitats més prioritàries.
N de NEGOCIACIÓ…amb tots els Ens regionals, provincials autonòmics i estatals que faci falta per a la consecució d'un poble modern, ben comunicat, amb una platja de qualitat amb passeig marítim, obert a tots i model de gestió eficaç.
D de DIALEG…amb els veïns. Cal sortir a escoltar als veïns,  els seus problemes, reunir-se amb ells en cada nucli de població almenys dues vegades a l'any i procurar que les decisions municipals no lesionin els drets de ningú o que perjudiquin el menys possible. Per a això, al costat del diàleg es precisa negociació en igualtat de condicions, abandonant postures feudalistes ara existents.
A de ABANDONAMENT…de la intransigència, de les postures enfrontades, del concepte “nosaltres” i “ells”, de les decisions impopulars, del govern del poble sense el poble, dels amiguismes, dels menyspreus a una part de la població, de la política urbanística a qualsevol preu, de la deterioració de la platja, dels nuclis de població aïllats, dels serveis de diferent nivell segons on es visqui.

No hay comentarios:

Publicar un comentario