lunes, 5 de diciembre de 2011

Informació Municipal sobre gossos.

Nota publicada
L'Ajuntament acaba de publicar una nova Nota Informativa per a coneixement de tots els veïns, i més específicament, per a tots els vianants que passegen als seus gossos pels carrers i places de Cabrera.
En ella es recorda l'obligació de complir les Ordenances Municipals en matèria de tinença d'animals de companyia, concretament referent a neteja del carrer si l'animal fa les seves necessitats en ella.
Des d'AI-CM recordem també que la Regidoria d'Obres i Serveis està ja buscant llocs idonis on instal·lar àrees de esbarjo i pipi-can per als animals de companyia, i que probablement durant les primeres setmanes de l'any 2012, alguna d'aquestes àrees ja serà una realitat.
No cal oblidar tampoc que a les zones, normalment parcs, on ja existeixen cartells de prohibició de passejar gossos, tal activitat no pot realitzar-se ni tan sols en hores nocturnes, i que els animals han de treure's a passejar amb la seva corretja i no poden deixar-se en llibertat.
A més de la Normativa específica per a gossos potencialment perillosos, és important tenir en compte que els animals han d'estar inscrits en el seu Cens específic de l'Ajuntament.
Per llegir l'Ordenança reguladora completa (molt important per els qui posseeixen animals de companyia), clicar aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario