viernes, 2 de diciembre de 2011

Assemblea d'AI-CM

Dissabte passat dia 26 de novembre es va celebrar l'Assemblea Extraordinària d'AI-CM. El seu objectiu principal era informar als afiliats de totes les activitats i gestions dutes a terme pel Partit des de les passades Eleccions de Maig del 2011, complint d'aquesta forma amb la promesa d'informació periòdica.
El punt més important de l'Ordre del dia va ser el relleu en la Presidència. En efecte, el nostre benvolgut president fundador i amic D. Jesús Sáez, que ja havia manifestat el seu desig de retirar-se després de les eleccions, havia ratificat al Comitè Executiu el seu desig de fer-ho tan aviat com fos possible, i per a això, ell mateix havia presentat al seu possible successor D. Emilio Montero. El Comitè, valorant la importància del canvi, havia establert un període transitori de 6 mesos per gestionar el traspàs de funcions, al cap del qual, la proposta es va presentar en aquesta Assemblea, sent acceptada per gran majoria.
L'Assemblea va aprovar també per unanimitat la creació d'una Presidència Honoraria per a D. Jesús Sáez, que tant ha fet pel nostre poble, pel Plá i per AI-CM. Des d'aquí enviem al nostre benvolgut amic i conveí els nostres millors desitjos de salut, tranquil·litat i assossec que tant s'ha guanyat al servei de tots.
L'Assemblea es va completar amb la lectura de l'informe econòmic, el relat de les activitats i projectes que AI-CM promou des de l'Ajuntament a través dels seus dos Regidors i les explicacions pertinents, fruit d'un animat torn de Precs i Preguntes.
Finalment, es decideix iniciar gestions per a la realització i distribució d'un Butlletí d'AI-CM que pugui repartir-se periòdicament, i la primera edició del qual podria veure la llum al gener 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario